Derrota amb polèmica arbitral

Els de Marc Carrasco perden per la mínima a Mollerussa (1-0) en un duel on el col·legiat ha anul·lat tres dianes als ganxets, no ha assenyalat un penal a favor del Reus, i tampoc una possible falta en el gol local.

Una centrada d'Aitor Serrano ha permès que Hugo Toivonen pogués marcar el primer gol del partit al minut 2, però l'àrbitre ha anul·lat la diana per mans del davanter finlandès. Minuts més tard, l'atacant ha provocat unes clares mans a l'interior de l'àrea que el col·legiat no ha volgut veure. En un primer temps de domini, els de Marc Carrasco han tingut opcions de fer el primer, però la pilota no ha entrat.

Nova polèmica arbitral

A la represa l'enfrontament s'ha descontrolat, i el Mollerussa ha tingut aproximacions a la porteria d'Alejandro Verdejo. Al minut 77, Lamin ha rematat una centrada lateral i ha fet el primer i únic gol local (1-0), en una acció on l'atacant ha fet una possible falta sobre Alberto Benito. El Reus s'ha bolcat a l'atac i ha trobat el premi, però l'àrbitre ha anul·lat els dos gols de Xavi Jaime per fora de joc. El primer és dubtós, i el segon no ho és.

Amb la derrota, la mala dinàmica de resultats s'incrementa i el Reus encadena cinc partits sense guanyar. El pròxim duel dels roigs-i-negres serà diumenge a l'Estadi contra l'Olot, líder en solitari de la categoria.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero