Sardà dona un punt al Reus en l’últim sospir

El davanter roig-i-negre ha fet l’únic gol local des del punt de penal en el temps afegit (1-1).

Repartiment de punts entre dos bons equips de futbol. En un primer temps d’arribades tímides del Reus, ha estat l’Hospitalet qui ha colpejat primer. Òscar García ha avançat als visitants a la mitja hora de joc (0-1). Amb l’avantatge riberenc per la mínima s’ha arribat al descans.

Arriba el premi

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

La segona part ha seguit la tònica habitual de l’equip de Marc Carrasco a l’Estadi: domini, infinitat d’ocasions, i el gol sense arribar. La més clara l’ha tinguda Hugo Toivonen, qui ha enviat una pilota al pal quan faltaven vint minuts pel final. Ja en el temps afegit i després d’un atac local constant, l’àrbitre ha assenyalat un penal que Josep Ramon Sardà ha enviat al fons de la porteria.

Amb l’empat, els roigs-i-negres sumen 37 punts, i tornaran a competir el diumenge 7 d’abril al camp del Mollerussa.