Back to top

Es disparen les vendes online de biciletes estàtiques

Esports i videojocs: els productes online més demanats a Espanya durant la quarantena

bici estatica

El comparador de preus idealo.es ha analitzat quines són les principals formes d'entreteniment per suportar el confinament de la forma més amena possible. Els resultats de l'anàlisi destaquen que a Espanya  s'estan centrant dues activitats molt diferenciades: esport i videojocs

Bicicletes estàtiques

Els productes relacionats amb l'activitat esportiva s'han convertit en els clars protagonistes. Des de l'inici de la quarantena (15 de març), la petició de bicicletes estàtiques va augmentar més d'un 453% i la de les el·líptiques fins a un 218%.

Els cicles indoors, que permeten adaptar una bicicleta de carrer normal per usar-la de forma estàtica dins de casa també han vist com augmenta la seva popularitat: la seva compra  ha pujat en un 508%.

Videojocs

bici estatica

Les dades revelen que després de la sessió d'exercici, molts opten per relaxar-se al sofà i gaudir dels videojocs. En aquest sentit, la petició de consoles ha augmentat un 27% des que es declarés el confinament obligat. Els jocs amb major creixement són els de PS4, amb un augment de l'16%.

Notícies relacionades