Back to top

Diversos prostíbuls de la província continuaven actius tot i simular haver tancat

Inspeccionats quatre clubs de cites de la província de Tarragona, per incompliment de les mesures de lluita contra la pandèmia i de la vigent Llei d'Estrangeria

Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona i de Reus, així com el cos de Mossos d'Esquadra del Vendrell, han inspeccionat quatre locals de contactes de la província de Tarragona, per contravenir les actuals mesures anti-covid.

L'operatiu realitzat en aplicació i observança de el règim sancionador específic establert per l'incompliment de les mesures de lluita contra la pandèmia, així com de la Resolució de la Generalitat de Catalunya que suspèn l'obertura a el públic, entre d'altres, dels establiments amb reservats annexos . Tot això sense oblidar la lluita contra l'explotació sexual.

Llums apagats per simular el tancament

L'operatiu policial s'ha dut a terme en dos dies diferents, durant les nits de el dia 22 d'octubre i del 5 de novembre. Es van inspeccionar quatre establiments de la província de Tarragona que, malgrat la seva aparent cessament de activitat com llums apagats, porta principal tancada, sense servei de barra, sense publicitat en xarxes socials, etc. estaven rebent clients per oferir-los serveis sexuals quan haurien de romandre tancats a l'estar expressament suspesa la seva obertura a públic.

Multes de fins a 60.000 euros 

Com a resultat de l'esmentat operatiu policial s'han identificat a 54 persones: 42 dones, 6 treballadors dels citats clubs i 6 clients, localitzant entre aquestes a 4 persones; 3 dones de Colòmbia i 1 home de Brasil, en situació irregular a Espanya;

També s'han interposat un total de 27 denúncies, sent els motius, 4 denúncies als responsables dels locals per obertura a públic, 21 denúncies per l'incompliment de l'obligació de l'ús de la màscara  i 2 denúncies per tinença il·lícita de drogues.

Diversos cossos policials

En el dispositiu policial dirigit per la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona, han participat també les Brigades Locals d'Estrangeria i Fronteres de Reus i de Tortosa, requerint a més la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Tarragona, la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra del Vendrell (Tarragona) en la tramitació de les denúncies aixecades per les infraccions detectades.

Paraules clau:

Notícies relacionades