Dues obres d'art per acomiadar l'Estadi

El CF Reus guanya el Valladolid (2-0) gràcies a un gol de Vítor Silva de falta directa i un de Benito des de tres quarts del camp. Els roig-i-negres han jugat un dels millors partits de la temporada a l'Estadi Municipal, el comiat perfecte. Edgar Badia, nou Zamora de Segona Divisió.
benito golas

El CF Reus s'ha acomiadat de l'Estadi Municipal de la millor manera possible. Els roig-i-negres han guanyat (2-0) el Valladolid i se situen a la novena posició de Segona Divisió amb 55 punts. L'equip de Natxo González ha firmat un partit magistral gràcies a dues obres d'art de Vítor Silva i Alberto Benito. La victòria també serveix per col·locar Edgar Badia com a nou porter Zamora de Segona Divisió. El meta roig-i-negre encapçala l'estadística de porter menys golejat superant aixi a Raúl Fernández del Llevant.

Ja amb totes les peces recuperades, excepte la de Querol per lesió, Natxo González ha apostat per la continuïtat. El tècnic roig-i-negre ha tornat a situar Miramón al lateral dret, desplaçant Benito a l'esquerra. Olmo i Atienza s'han encarregat de l'eix de la defensa. Al mig del camp Folch i López Garai, i a la part ofensiva: Vitor-Haro-Carbia-Máyor.

Primera part magistral del CF Reus. Els roig-i-negres han anat de més a menys i han acabat firmant un dels millors 45' minuts inicials de la temporada. Malgrat això, el Valladolid ha estat l'equip que ha començat a apropar-se en perill a la porteria rival. El conjunt de Paco Herrera, situat en posicions de play off d'ascens, ha demostrat que necessita els punts sigui com sigui i ha tingut les primeres ocasions de gol. Els roig-i-negres s'han tancat molt bé al darrere fins que han aconseguit capgirar el guió de l'encontre.

Al minut 20' David Haro ha provocat una falta al vèrtex de l'àrea del Valladolid. Vítor Silva ha col·locat la pilota decidit a treure les teranyines de l'escaire d'Isaac Becerra. I dit i fet. El mag portuguès s'ha tret de la màniga un excel·lent xut de falta directa que ha perforat la porteria visitant. Un golàs d'escàndol. Si no n'hi ha hagut prou amb la diana de Vítor, tres minuts més tard Benito s'ha apuntat a la festa. El lateral d'Altafulla ha engaltat la pilota des de tres quarts de camp per fer pujar el 2-0 al marcador. Una obra d'art.

Amb el resultat a favor el CF Reus s'ha trobat molt còmode sobre la gespa i ha dominat al Valladolid tal com ha volgut. Els roig-i-negres podrien haver ampliat el marcador en una ocasió de Carbia al 37'. El menut davanter ha rematat de cap una assistència de Benito que ha acabat picant al pal. Al 41' Haro ha enviat la pilota fregant al pal després d'una altra assistència del lateral esquerre del Reus. El Valladolid només s'ha apropat amb perill amb un xut d'Espinoza que Edgar Badia ha atrapat sense problemes.

A la represa, el Valladolid ha sortit amb ganes de retallar distàncies. El conjunt de Paco Herrera ha anat a per totes buscant amb insistència la porteria d'Edgar Badia. Al 46' Espinoza ha estat a punt de marcar després de fer un xut creuat que ha acabat sortint fora per molt poc. Tres minuts més tard, una altra ocasio perillosa rival. Michel ha rematat de cap fent posar la por al cos a l'afició reusenca. Tot i això, el guió del partit s'ha anat descafeïnant i el Valladolid ha perdut gasolina.

El CF Reus ha aconseguit dominar el marcador sense problemes i no ha patit en excés. Els roig-i-negres han disposat d'alguna ocasió més de gol però no han tingut la mateixa efectivitat que a la primera part. Finalment, l'equip de Natxo González ha aconseguit la victòria i suma la tercera victòria consecutiva a l'Estadi Municipal. Els reusencs s'acomiaden de l'Estadi Municipal amb un gran sabor de boca. Dues obres d'art. Dues meravelloses dianes que han fet aixecar de la cadira a l'afició. Per sinó hi hagués prou, Edgar Badia és el nou Zamora de Segona Divisió. El proper partit del CF Reus serà dissabte de 10 de juny a les 20:30 hores al camp de l'Almería. El rival dels roig-i-negres intentarà evitar caure a les posicions de descens.

La fitxa del partit

CF Reus Deportiu: Badia, Benito, Olmo, Atienza, Miramón, Folch, López Garai, Vítor (Guzzo 88'), Haro, Carbia (Ricardo Vaz 72') i Máyor (Edgar Hernández 79')

Real Valladolid: Becerra, Lichnovsky, Balbi, Leao, Mollano, Espinoza (Drazic 61'), Jordan (Álex López 57'), Michel (Sergio Marcos 81'), Álex Pérez, Jose, de Tomas

Gols: 1-0 Vítor Silva (20'), 2-0 Benito (23')

Targetes: pels locals Máyor (61'), Carbia (73') i pels visitants Jordan (54'), Álex López (81')

Incidències: Partit corresponent a la 41a jornada de la Liga 123, disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 3.869 espectadors