Back to top

Els clubs esportius de Reus, preparats per la reobertura

El Club Tennis Reus Monterols i el Club Natació Reus Ploms obririen el dilluns dia 11, mentre que el Reus Deportiu ho faria el dimarts dia 12 de maig.
Imatge de la pista d'atletisme del Club Natació Reus Ploms

Els clubs esportius de la ciutat ultimen detalls per tornar a obrir portes si el Govern de Pedro Sánchez aprova la Fase 1 de desconfinament al Camp de Tarragona. Una etapa que permet a les entitats esportives posar a disposició dels socis les instal·lacions exteriors de cada club a partir de dilluns dia 11 de maig.

Aquest mateix dia el Club Tennis Reus Monterols ja obriria, com també ho faria el Club Natació Reus Ploms. El Reus Deportiu, en canvi, esperaria fins al dimarts dia 12.

Tot i que tots els clubs ja el tenen confeccionat, el Ploms és l'únic que ha fet públic un Pla de Seguretat, què, tal com el seu nom indica, detalla els passos a seguir per garantir la seguretat dels socis en cas que es fes efectiva aquesta reobertura immediata.

Alguns dels punts principals són l'obertura de la pista d'atletisme per franges horàries i aforament, com també de les pistes de tennis i de pàdel, del frontó i de la pista poliesportiva exterior.

Podeu consultar els requisits del Pla de Seguretat, Higiene, Distanciament i Concentració de Persones complet aquí.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades