Back to top

Els cossos policials i els d'emergència, encapçalaran la manifestació

L'organització ha demanat a la ciutadania que es concentri al passeig de les Palmeres, entre el pont de la Riera i el passeig de La Salle
club nàutic de cambrils

Els cossos de seguretat i els serveis d’emergències encapçalaran la manifestació contra els atemptats i en solidaritat amb les víctimes convocada per aquest divendres a les 20 hores al passeig de les Palmeres Cambrils amb el lema “Tots Som Cambrils”. En un segon bloc, se situaran els representants institucionals, entre els quals hi haurà l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i diversos consellers del govern català.

L’organització ha demanat a la ciutadania que es concentri al passeig de les Palmeres, entre el pont de la Riera i el passeig La Salle, per després iniciar el recorregut en direcció al Club Nàutic, on finalitzarà la manifestació.

La sortida de la marxa està prevista a les 20 hores i es calcula que a les 20:30 hores aproximadament es realitzarà la primera ofrena de flors al lloc dels atemptats (davant del Club Nàutic) per part dels cossos de seguretat i els serveis d’emergències. Posteriorment, arribaran al punt de final de la marxa les autoritats i faran la segona ofrena. A continuació, hi aniran passant la resta de blocs de la manifestació formats per entitats i ciutadania, que també podran homenatjar a les víctimes. 

Notícies relacionades