Back to top

Els jugadors del Reus Deportiu Miró, preparats tot i la incertesa

En una entrevista prèvia a l'emissió del comunicat oficial que anunciava la reducció de plantilla, Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, ha afirmat a Canal Reus que els jugadors es troben preparats per afrontar qualsevol escenari.
Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, entrenant a casa

Tal com ho estan fent els seus companys, Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, dedica part de les hores de confinament a entrenar a casa, però el fet de no poder-se ficar els patins li genera molta ansietat.

Els roig-i-negres no saben quan podran tornar a competir. Just van abandonar les lligues en el millor moment de la temporada: abans de la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins 2020 i a un dia de disputar-se un duel que decidia qui s'alçava com a cap de grup de la Lliga Europea.

Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, entrenant a casa
Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró, entrenant a casa

ERTO al Reus Deportiu

Davant la decisió del Club Deportivo Liceo d'acollir-se a un ERTO, els jugadors del Reus Deportiu Miró ja estaven previnguts que això també podia passar a les instal·lacions del carrer Gaudí.

Finalment així ho ha anunciat el club mitjançant un comunicat oficial i han optat per fer de la paciència la seva millor aliada davant d'aquesta situació.

"Som esportistes però no deixem de ser treballadors d'una empresa. Estem preparats per a tot i hem d'anar tots a una".

Recordem que el Reus se situa quart a l'OK Lliga i havia de viatjar a A Coruña la setmana passada per participar en la competició del KO, ajornada fins a nou avís.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades