Empat a Igualada

El Reus Deportiu no pot sumar els tres punts en la seva visita a les Comes. Sergi Aragonès ha situat el resultat final amb un gol en els instants finals (3-3).

Una blava a Martí Casas en els compassos inicials del duel ha donat avantatge a l'Igualada. Oriol Llenas no ha desaprofitat la falta directa i ha superat Càndid Ballart (1-0), i poc després, Marc Rouzé ha ampliat les diferències (2-0). No ha estat fins abans del descans que Ferran Giménez primer (2-1), i Arnau Canal després (2-2), han empatat l'enfrontament. En tornar del descans, els de l'Anoia han necessitat vuit segons per fer el tercer mitjançant Marc Carol (3-2). No ha estat fins als últims dos minuts que Sergi Aragonès ha firmat el tercer i últim gol del partit (3-3).

Torna l'hoquei al Palau

Amb aquest empat, el Reus se situa en la sisena posició de l'OK Lliga amb vuit punts. Aquest diumenge, l'hoquei torna al Palau d'Esports amb el derbi contra el Calafell a partir de les 13:00 h.

FOTOGRAFIA: Juanjo Vinya