L'aventura europea es complica

Derrota contundent i dolorosa del Reus a Calafell (4-1), un resultat que dificulta les opcions roigs-i-negres de jugar els quarts de final de la Champions.

Ensopegada de les que fan mal a Calafell. El Reus ha tancat l'any de la pitjor manera possible, amb una derrota contundent al Joan Ortoll, en un partit controlat pels locals. Carles Domènech, al minut 12, ha fet el primer i únic gol de la primera part (1-0). Les dianes arribarien a la segona meitat. Diego Rojas ha tingut l'opció d'empatar des de la directa amb la desena del Calafell, però Gerard Camps ho ha impedit.

Més tard, Oriol Vives ha marcat el segon aprofitant un bon contraatac verd-i-blanc (2-0), i en aquest cas, la resposta del Reus ha estat ràpida: Maxi Oruste ha retallat les distàncies en el marcador amb una bona acció individual (2-1). Quan semblava que els de Jordi Garcia tornarien al partit, una acció calcada a la del segon gol ha acabat amb una diana de Jordi Ferrer (3-1). Amb la desena falta reusenca, Arnau Xaus ha liquidat el partit (4-1).

Males sensacions

Amb aquesta derrota, sumada als resultats de l'última setmana, el Reus arriba a l'aturada per Nadal amb males sensacions: sisè a l'OK Lliga i sense sumar cap punt a la Champions. El pròxim enfrontament dels ganxets serà el 7 de gener al Palau d'Esports, rebent la visita del Girona.