Empat de mèrit contra el Girona

La Fundació Futbol Base Reus ha tingut la victòria a tocar, però un gol de Meri Clupés a les acaballes del duel, ha fet que ambdós conjunts es repartissin els punts (2-2).

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Partit molt seriós i primera part excel·lent de la Fundació Futbol Base Reus contra el Girona. Amb el resultat de l'anada present (7-1), les roigs-i-negres han plantejat un partit on la intensitat defensiva i els contraatacs n'eren el pal de paller. I la proposta ha funcionat. Al minut 15, Clàudia Cárdenas ha penjat una pilota a l'interior de l'àrea i Carme Cendra l'ha enviada al fons de la xarxa (1-0). La davantera juvenil, qui formarà part del primer equip el curs vinent, no s'ho ha pensat dues vegades i ha fet el primer gol del duel.

Minuts més tard, la mateixa Cárdenas ha provocat un clar penal que Irati Lazcano no ha desaprofitat. Amb un xut ras i col·locat, la davantera basca ha ampliat les distàncies en el marcador (2-0). Quan faltaven cinc minuts pel descans, Emma Fernández amb un golàs de falta ha tornat a situar les gironines en el duel (2-1).

Gol anul·lat

A la segona part, Lazcano ha fet el tercer, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. A mesura que passaven els minuts, el Girona ha anat guanyant terreny i ha generat jugades perilloses a la porteria de Judith Cunillera. A les acaballes del partit, Meri Clupés ha fet l'empat (2-2), i en l'última acció del duel, Rut Cervera ha perdonat la remuntada de les visitants. El Reus ha sumat un punt valuós abans de visitar el Levante las Planas B, líder, la setmana vinent.