Ensopegada a Vilafranca

El Reus FCR cau per la mínima en la seva visita a l'Alt Penedès per un penal dubtós marcat per David Toro (1-0).

Després de la gran estrena a la categoria contra l'Escala, el Reus volia sumar en el primer desplaçament de la temporada contra el Vilafranca, conjunt experimentat i habitual en les darreres temporades a la categoria. Un desig, el de sumar, que s'ha complicat quan l'àrbitre ha assenyalat un penal dubtós per unes mans de Xavi Molina al minut 17. Alejandro Verdejo ha encertat les intencions de David Toro, però no ha pogut aturar la pilota (1-0).

Ja a la segona part, el Reus ha dominat i ha gaudit de diverses ocasions per aconseguir l'empat, però la pilota no ha entrat i els roigs-i-negres han perdut el partit. El pròxim duel dels de Marc Carrasco serà diumenge vinent (17 h), a l'Estadi, contra la Muntanyesa.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero