Back to top

Expedient disciplinari contra Sánchez i dos regidors més de Cs

Ciutadans ha suspès de militància el portaveu del grup municipal del partit a Reus i a dos dels seus regidors, Pepa Labrador i Guillem Figueras. Tot plegat a l'espera de la resolució dels expedients que podrien comportar l'expulsió definitiva dels tres de la formació taronja.
Expedient disciplinari contra Sánchez i dos regidors més de Cs

Ciutadans ha obert un expedient disciplinari a Juan Carlos Sánchez i a dos regidors més de Reus per la convocatòria de premsa del passat dilluns on van denunciar que el partit els havia apartat de la llista electoral pel 26M per culpa d'haver denunciat un presumpte cas de corrupció de forma interna. L'expedient, mentre no es resolgui de forma ferma, comporta la suspensió de la militància de tots tres regidors. 

A més de Juan Carlos Sánchez, han quedat esquitxats per l'afer Pepa Labrador i Guillem Figueras. Tots tres treballen ja en les al·legacions a aquests expedients disciplinaris que podrien acabar comportant l'expulsió definitiva del partit. Els regidors reusencs argumenten en un comunicat que els expedients "es fonamenten en errors i falsedats que podrien haver-se evitat amb una instrucció més rigorosa". 

Notícies relacionades