Triomf de prestigi a Galícia

Els de Jordi Garcia sumen la tercera victòria consecutiva a l'OK Lliga després de superar el Liceo (1-2). Maxi Oruste i Martí Casas han estat els golejadors del Reus.

Partit molt seriós i victòria importantíssima del Reus Deportiu en la seva visita a Riazor. Un triomf que no s'entendria sense les intervencions de Càndid Ballart, que entre d'altres, ha aturat un penal, una directa i ha aguantat una inferioritat durant la primera part, deixant la porteria a zero al descans. Des de la defensa, el Reus s'ha fet gran en atac: Maxi Oruste ha aprofitat una recuperació de Sergi Aragonès per fer el primer (0-1); i Joan Salvat ha conduït un contraatac i ha assistit Martí Casas al segon pal (0-2).

Reacció del Liceo

FOTOGRAFIA: Juanjo Vinya

Els de Juan Copa han sortit amb més ímpetu a la segona part, i al cap de set minuts de la represa, César Carballeira ha superat Ballart després d'una gran acció individual (1-2). Ambdós conjunts han pogut marcar des de la bola aturada, però ni Tomás Pereira des del punt de penal ni Maxi Oruste des de la directa han mogut el marcador. Després d'uns últims minuts amb una defensa excel·lent, els de Jordi Garcia s'han emportat la victòria de Galícia, on el Reus no guanyava des de la temporada 2016/2017.

Tercera victòria consecutiva pels reusencs a la competició domèstica, que escalen fins a la quarta plaça de la classificació. Aquesta setmana, els de Jordi Garcia tenen els últims dos partits de l'any a l'OK Lliga: dimecres contra el Caldes al Palau d'Esports (12:30 h), i diumenge a Lleida (16:15 h).