Back to top

Jorge Fernández tensiona el primer ple del nou curs polític cambrilenc

Fernández ha començat a increpar als polítics quan el debat es centrava en Vilafortuny, acusant-los de corruptes. Lamentava a crits el desnonament de tres famílies de Cambrils aquesta setmana.
Jorge Fernández

El curs polític a Cambrils ja s'ha estrenat amb el primer ple després de les vacances. La primera assignatura que s'ha impartit i en què s'ha basat aquesta sessió ha estat l'economia, que ha centrat el debat en el pressupost del 2018, les bases del futur pressupost 2019 i les ordenances fiscals de l'any vinent. La polèmica, lluny del que s'hauria pogut esperar, s'ha concentrat en una moció per demanar una oficina d'atenció al ciutadà a Vilafortuny.

Ha estat en aquest moment quan l'activista Jorge Fernández ha increpat als polítics presents a la sala i ha estat obligat a abandonar el ple. L'activista impulsor de l'Edifici Dignitat s'ha encarat als polítics presents a la sala. Ha estat Santi Gámez, regidor no adscrit, qui s'hi ha enfrontat de forma directa, i ha hagut de ser separat per altres companys per evitar que la cosa anés a més. Finalment, agents de la policia local han obligat a Fernández a abandonar la sala. La moció que desencadenat aquesta situació ha estat rebutjada, a diferència de la resta que s'han presentat en aquesta sessió.

Notícies relacionades