Back to top

La Casa Navàs inaugurarà el seu capcer el pròxim 9 de juliol

La Covid-19 ha provocat que la presentació no pugui portar a terme amb públic a la plaça del Mercadal, tal com s'havia previst inicialment. Malgrat tot, es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la Casa Navàs i per Canal Reus.
capcer

Des del passat mes d'abril i durant més de dos mesos, la façana de la Casa Navàs ha estat tapada, per tal de portar a terme la reconstrucció del seu capcer. Un projecte que es va començar a redactar l'any 2014, però que no ha estat fins aquest 2020 quan s'ha donat llum verda.

Ara, vuitanta-dos anys després del bombardeig que va destruir aquesta joia arquitectònica, els amants del modernisme podran tornar a gaudir-lo. Això sí, s'hauran d'esperar fins al pròxim dijous 9 de juliol.

capcer casa navàs

Una reconstrucció molt fidel a l'original

L'aspecte final del capcer reconstruït, i segons asseguren des de la Casa Navàs, és molt similar al que va dissenyar en el seu dia Lluís Domènech i Montaner. No obstant això, i per no generar un fals històric s'han tingut en compte dos aspectes fonamentals.

La presentació en línia i sense públic

A conseqüència de la Covid-19, la Casa Navàs no podrà presentar el capcer públicament a la plaça del Mercadal com tenia previst en un inici. Malgrat tot, es podrà seguir en línia a través de la pàgina web de la Casa Navàs i en directe per Canal Reus.

Un acte que tindrà lloc el pròxim dijous 9 de juliol a partir de les 20.30h, on també es gaudirà de la projecció d'un documental sobre la reconstrucció del capcer i d'una recreació teatral.

Paraules clau:

Notícies relacionades