Back to top

La Festa de la Primavera es maridarà amb música

La sisena edició de la festa de la primavera s'estrena avui i com a novetat d'enguany, s'allargarà fins dissabte. D'altra banda, la música tindrà un protagonisme especial en aquest esdeveniment, coincidint amb la celebració de Reus Ciutat de la Música.
La Festa de la Primavera es maridarà amb música

Potenciar la marca comercial de la capital del Baix Camp, aquesta és la voluntat dels establiments adherits a l'entitat el Tomb de Reus, que avui enceten la sisena edició de la Festa de la Primavera. Per primera vegada, el format canvia en dues direccions: per una banda, l'esdeveniment s'allarga fins el 28 d'abril i de l'altra, s'hi afegeix un complement musical en les activitats programades pels comerços, a través d'actuacions itinerants, que a la vegada, servirà per introduir-lo al programa de Reus Ciutat de la Música.

La Festa de la Primavera es dividirà en dues parts: en activitats específiques en funció de cada establiment, on es proposarà una experiència per la clientela; i en un vermut electrònic que se celebrarà a la plaça del Teatre aquest cap de setmana . La presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molné, considera que el canvi primordial consisteix en oferir unes activitats específiques als clients perquè aquests coneguin de prop les possibilitats que té el municipi en caire comercial.

Des de la regidoria, consideren que es tracta d'una campanya que més enllà de les vendes directes, busca promocionar el posicionament de Reus com a ciutat comercial, tal com destaca Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat.

En total, uns 160 establiments reusencs participaran en aquesta iniciativa que comença aquest dimarts i que posarà el seu punt final aquest dissabte. 

Notícies relacionades