La Fundació goleja en un partit que acaba suspès per lesió

Tot i que el partit ha començat força bé per les locals, l'enfrontament ha acabat suspès i amb mal regust de boca per la lesió de la portera de l'equip rival.

Després de la victòria de la primera jornada a casa contra l’UE Tancat (6-2) i del festival de gols al camp del Subirats UE (0-5), les de Marc Mestres han arribat a l’enfrontament d’aquest cap de setmana contra el Cubelles CF amb moltes ganes. El duel s’ha iniciat amb un acte d’homenatge de les jugadores locals a la seva companya d’equip Isa Alcalà, qui està pendent de passar o no per quiròfan per una lesió de lligaments a l’amistós d’inici de temporada contra el Rapitenca UE.

Les reusenques han començat el partit molt fortes i, pocs minuts després de l’inici, Marina Celma ha sumat el primer punt per les locals (1-0). Al minut 5 ha arribat el segon gol, d’Irati Lazcano (2-0), i al minut 7 Celma (3-0) ha tornat a entrar la pilota dins la porteria, deixant el partit tancat. I és que en aquesta última jugada, la portera de l’equip rival, Sandra Perales,  ha resultat ferida de l’espatlla i ha requerit intervenció mèdica, fet que ha deixat el partit aturat.

Finalment, i després de la intervenció d’un equip mèdic del SEM, el partit s’ha donat per suspès.