Back to top

La gala benèfica de la FAVR també se solidaritza amb el Joan Petit

Cinquena gala benèfica organitzada per la Federació de Veïns de Reus. La d'enguany però, amb canvis significatius, ja que l'entitat s'ha sumat també a la causa de la Fundació Joan Petit - nens amb càncer que té Reus com a seu aquest 2019.
Cinquena gala benèfica FAVR

La gala benèfica ja és una cita marcada en el calendari de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR). El teatre Fortuny ha acollit aquest diumenge, 24 de novembre, la cinquena gala benèfica que organitza la FAVR.

Un ambient festiu, i sobretot, solidari. Aquest any, l'entitat ha optat per sumar-se a la iniciativa de la fundació Joan Petit, que destina els beneficis a la recerca del càncer infantil.

Coreografies, interpretacions i paròdies musicals, com la de Rafaela Carrá i Rocío Durcal per un públic participatiu. El Fortuny, amb una gran assistència, ha aplaudit amb entrega cada mostra de solidaritat que s'ha enfilat a l'escenari, on tampoc hi ha faltat la presència del gegant d'en Joan Petit.

Més de 50.000 euros per a la Vall d'Hebron

Fins que es conegui la seva nova seu entre el febrer i el març de l'any que ve, en Joan Petit seguirà voltant pels racons de Reus per seguir engrandint la xifra. Des que està a Reus, ja s'ha fet l'entrega d'un taló de 50.000 euros a la Vall d'Hebron, una gran quantitat però que encara es queda curta per millorar la qualitat de vida dels infants malalts el càncer.

Paraules clau:

Notícies relacionades