Back to top

La Gala de rítmica del Reus Deportiu, enguany solidària amb La Marató

El Reus Deportiu ha celebrat aquest diumenge el Festival de Nadal de gimnàstica rítmica. Les gimnastes roig-i-negres han mostrat les coreografies que estan preparant per aquesta temporada. Durant la gala també hi han participat altres entitats convidades com l'Escola Joan Rebull o l'Escola de dansa del Centre de Lectura. El Festival també ha servit per recaptar fons per a La Marató.
La Gala de rítmica del Reus Deportiu, enguany solidària amb La Marató

Individuals, en parelles o grups, les gimnastes de Reus Deportiu han anat passant per la pista del club per ensenyar a tot el públic les coreografies que estan practicant per aquesta temporada. El tradicional Festival de Gimnàstica Rítmica que l'entitat roig-i-negre organitza cada any ha comptat en aquesta edició amb diverses escoles convidades com la Joan Rebull, La Rubió i Ors i el Centre de Lectura. En total una trentena de balls amb ballarines i gimnastes de diverses edats i categories, des d'escolar fins a nivell vuit absolut, les que optaran l'any vinent al Campionat d'Espanya d'aquesta modalitat.

Coincidint amb el dia de La Marató de TV3, des de l'organització del festival s'ha vist adient fer una crida a col·laborar en la causa, i aprofitar la ben entesa per convertir l'esdeveniment en una jornada solidària.

Jordina José Gómez, entrenadora responsable de Gimnàstica Rítmica del Reus Deportiu explica que "pensem que totes les actuacions que fem durant la temprada són positives perquè agafen més experiència i més rodatge i a més és un acte esportiu on donem suport a La Marató de TV3".

D'aquesta manera el festival es converteix en un acte benèfic a la vegada que les gimnastes es converteixen en les protagonistes.

Notícies relacionades