Back to top

La Guia Gourmet estrena una versió independent dedicada als allotjaments

Aquesta versió compta amb 130 hotels, hostals, cases rurals, càmpings i apartaments turístics de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Prop de 800 establiments formen part de la Guia Gourmet 2023, una eina indispensable i referent de promoció de la diversitat de restaurants i hotels del territori que posa en valor els seus productes i serveis. Ja fa cinc anys que l'associació d'empresaris d'hostaleria de Tarragona aposta per la recopilació dels restaurants de les deu comarques de la província de Tarragona

Com a novetat, i a causa de l'alt volum de referències, l'AEHT ha dissenyat la 1a edició de la guia d'allotjaments del territori. Aquesta nova publicació independent neix per tal de potenciar encara més el sector hoteler, i evidenciar així la importància dels allotjaments turístics com allargador de l'experiència gastronòmica i com a espai que va més enllà d'un lloc de descans.

Junt amb la Guia Gourmet s'ha presentat el 46è número de la revista A la Carta, una publicació semestral que serveix com a font d'informació per als professionals del sector hostaler i turístic. Aquesta edició conté un reportatge sobre l'atractiu cultural de Reus i una entrevista al president de l'Associació d'Empresaris Hostalers de Reus i Baix Camp Victor Perales.

Pròximament, es distribuiran al voltant de 4.500 unitats de la Guia a oficines de turisme, restaurants i hotels, però també es podrà consultar a través de la versió digital, disponible al portal web de l'associació d'empresaris d'hostaleria de Tarragona.

Ambdues publicacions, promogudes per la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona, es consoliden com a referents en promoció turística de la província de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades