Back to top

La Mar de Tapes de Cambrils incrementa el preu i la qualitat

En el marc del boom de rutes gastronòmiques, Cambrils aposta per la vuitena edició de la Mar de Tapes, que aquest divendres enceta la seva vuitena edició. Com a novetat, els organitzadors han anunciat un increment de preu en les tapes però també en la qualitat.
Mar de tapes

Trenta-sis restaurants i bars de Cambrils participen en la vuitena edició de la Mar de Tapes, una ruta gastronòmica en què els restauradors enguany podran oferir els seus tastets de mar i terra. La principal novetat d'aquesta edició és l'increment del preu de les tapes, que passen de costar dos euros i mig a tres euros, però també de la qualitat. Durant els preparatius de la Mar de Tapes, els restauradors participants han tingut l'oportunitat de ser assessorats per altres professionals de la cuina que els han guiat a l'hora d'elaborar les tapes.

Malgrat que els organitzadors eviten quantificar la previsió de degustacions que es faran durant la ruta, auguren que el bon temps ajudarà a comptar amb bones dades de participació. La Mar de Tapes, que s'enceta aquest divendres i s'allargarà fins el 16 de juny, comptarà amb el suport d'Estrella Damm.

Notícies relacionades