Back to top

La millor gimnàstica rítmica d'Espanya s'exhibeix al Pavelló Olímpic

Prop de dues-centes cinquanta esportistes s'han citat aquest cap de setmana a la capital del Baix Camp per assistir al IV Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica.
Imatge del IV Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica

L'èxit del IV Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica parla amb xifres. Enguany hi han participat 150 conjunts, 95 esportistes individuals i més de 6.000 persones de públic.

Amb el Pavelló Olímpic com a escenari, l'esdeveniment s'ha convertit des de la seva creació ara fa quatre anys, en parada obligatòria de tots els clubs d'Espanya que volen demostrar el seu potencial abans de l'inici dels campionats oficials.

La secció esportiva de rítmica de l'Associació Esportiva Pare Manyanet no solament n'ha estat l'amfitriona, sinó també l'organitzadora. Hi ha participat amb un total de quatre conjunts amb l'objectiu de demostrar com es treballa la disciplina a la capital del Baix Camp.

Aprofitant l'ocasió, el IV Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica ha recollit fons per a la Càtedra de Dolor Infantil URV-Fundación Grünenthal. Aquesta setmana es farà el recompte total dels diners on s'estima que s'arribin als 700 euros recaptats.

Notícies relacionades