Back to top

La Policia Local de Mont-roig del Camp es recupera d'un brot de covid-19

Cinc agents van donar positiu en coronavirus, fet que va obligar a posar en quarantena a la meitat de la plantilla

La Policia Local de Mont-roig del Camp ja torna a disposar pràcticament de la totalitat de la plantilla després de ser afectada per un brot de COVID-19. La meitat dels efectius van haver de ser confinats després que cinc agents donessin positiu en les proves per detectar casos de coronavirus. Un dels agents va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

S'espera que els agents que resten en quarantena es reincorporin progressivament al llarg de la pròxima setmana. Està previst que el dilluns es realitzin els darrers tests PCR als policies asimptomàtics.

El cos policial també ha informat que, en detectar els agents afectats, el Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de la Generalitat de Catalunya va activar el protocol de rastreig de les persones amb qui podrien haver estat en contacte. 

L'Ajuntament demana la col·laboració de la població

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a insistir en "la necessitat de col·laboració de tota la població a l'hora de respectar les mesures de prevenció, l'única manera d'evitar que es produeixin contagis i puguin sorgir nous brots al municipi. Les mascaretes s'han de combinar amb la distància física i la higiene de mans i es recomana evitar les concentracions socials".

Paraules clau:

Notícies relacionades