Back to top

La segona edició del Repintxus, dedicada al bolet

Establiments de restauració del centre de Reus han celebrat una nova edició del Repintxus, la segona. Des de dimecres i fins aquest diumenge, divuit bars i restaurants de la ciutat han formart part de la iniciativa, una iniciativa que es preveu dur a terme cada dos mesos. En aquesta ocasió, l'ingredient comú de totes les propostes ha estat un producte de temporada, el bolet.
segona edició del Repintxus

La iniciativa del Repintxus neix d'un grup de bars i restaurants amb l'objectiu de promocionar la restauració i el seu producte. Alhora, es pretén crear vincle entre els diferents establiments participants i aportar vida a la ciutat.

Una altra de les bases per aquest format era adaptar millor els costos de producció per oferir un preu de la ruta més assequible.

El bolet ha estat l'eix temàtic de l'edició de tardor del Repintxus. Els consumidors han pogut descobrir com els bolets s'han adaptat a l'estil culinari de cada establiment.

El Repintxus celebra diverses edicions al llarg de l'any, cada una d'elles amb una temàtica diferent. La propera edició serà d'aquí poques setmanes, tot i que encara no en poden revelar la temàtica.  

Paraules clau:

Notícies relacionades