Back to top

La tradició festiva de Cambrils protagonitzarà la festa major de la Immaculada

Entre les novetats, la presentació del disc de Carlos Rom.
immaculada

La Festa de la Immaculada a Cambrils escalfa motors. L'art, la tradició i la cultura es donaran la mà des de finals de novembre fins a principis de desembre, en un reguitzell d'activitats que ja estan consolidades al municipi. El programa, que ja es pot consultar, contempla actes consolidats al municipi, com és el cas de Tallers Oberts o els Premis Vila de Cambrils.

El dia gran però, serà el 8 de desembre, diada de commemoració del setge de 1640, on hi participaran el conjunt d'entitats culturals de la ciutat. En aquesta ocasió, l'acte institucional anirà a càrrec de la directora del Museu d'Història de Catalunya, Margarida Salas.

Una de les poques novetats que s'inclou en el programa és la presentació del disc de Carlos Rom, que es farà diumenge 1 de desembre al Teatre del Casal Parroquial. 

cartell

La celebració de la festa major s'inicia aquest cap de setmana i s'allargarà fins al 15 de desembre. Segons fonts municipals, el pressupost que s'ha invertit en aquesta edició és similar al de l'any passat.

Notícies relacionades