Back to top

L'activitat d'estiu 'Tastaohlletres' arriba al seu equador

L'activitat d'estiu 'Tastaohlletres' ha acabat el mes de juliol amb èxit. Còdol Educació l'organitza amb el propòsit d'apropar els més petits al català a través de la figura de Pompeu Fabra. L'activitat seguirà fent-se cada dimarts, a la Biblioteca Pere Anguera, fins a finals d'agost.
L'activitat d'estiu 'Tastaohlletres' arriba al seu equador

Des de principis de juliol que la Biblioteca Pere Anguera acull, cada dimarts, l'activitat d'estiu 'Tastaohlletres'. A través de la figura de Pompeu Fabra, Còdol Educació l'organitza per educar amb el sentit de la cultu ra. Cada setmana es tracten paraules diferents per apropar-nos més a la nostra llengua i al treball que va fer el lingüista. Ahir va ser el torn de les paraules dolces, com bé diu l'educador a Còdol Eduacació, Antoni Obiols, "paraules que ens apropen a comunicar-nos amb la gent o que ens salven".

L'activitat no només engresca als més petits a conèixer part del personatge, sinó també el sentit de la paraula a través de la comunicació i de forma plàstica. Després de descobrir-ne més sobre les paraules dolces, cadascun dels nens i nenes va representar la seva preferida dins d'una caixa de llumins. L'Adam Driuoich, per exemple, va escollir la paraula 'bonic' "perquè si es diu a la gent, es posa alegra".

El taller permet la cooperació entre petits i grans per poder gaudir d'una bona estona. L'activitat seguirà fent-se cada dimarts, fins a finals d'agost, a partir de dos quart de set de la tarda.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades