Back to top

Les problemàtiques de la via pública centren els dilluns amb l'alcalde

Les principals preocupacions d'aquells veïns que s'han dirigit al programa 'Dilluns amb l'alcalde' han estat les relacionades amb la via pública i amb la Guàrdia Urbana. El mateix batlle Carles Pellicer ha assegurat que repetiran l'experiència la pròxima tardor, després que aquesta primera edició atengués prop de 150 persones.
Les problemàtiques de la via pública centren els dilluns amb l'alcalde.

El batlle Carles Pellicer ha qualificat d'èxit la primera edició del programa de proximitat 'Dilluns amb l'alcalde'. Entre l'abril i el juliol Pellicer ha dut a terme sis trobades amb tots aquells reusencs que han volgut dirigir-s'hi a través del centres cívics de la ciutat. A través de la iniciativa, ha atès fins a 137 persones, fet que s'ha traduït amb 302 temes tractats en les entrevistes. També ha assegurat que, d'aquests, se n'han resolt fins a 204 casos, mentre que 98 continuen en tràmit i pendents de resposta.

Les preocupacions principals s'han centrat en problemàtiques de la via pública i relacionades amb la Guàrdia Urbana. Carles Pellicer ha destacat que '111 qüestions han estat relacionades amb la via pública, de les quals 23 sobre neteja, 73 sobre manteniment i 15 d'altres temes diversos'.

Amb aquest balanç l'alcalde també ha avançat que la seva voluntat és repetir l'experiència de cara a la tardor. 'A la tardor reeditarem aquest programa i farem una segona ronda als sis centres cívics', ha afegit Pellicer. Altres temes plantejats a Pellicer han estat relacionats amb la seguretat ciutadana, el medi ambient, l'aigua, el transport i l'ensenyament.

Paraules clau:

Notícies relacionades