Back to top

L'escriptora cambrilenca Susana Rubio estrena 'Tengo un whatsapp'

Després de l'èxit de la trilogia d'Alexia, aquesta autora busca consolidar-se en el gènere romàntic. No serà l'únic llibre que presenti aquest 2020; a l'estiu, té previst publicar una bilogia.
Susana Rubio

Susana Rubio torna a l'escena literària amb les piles ben carregades. A partir d'avui ja es pot comprar la seva última novel·la romàntica, 'Tengo un whatsapp'.

Es tracta d'una obra que va autopublicar per primer cop a través de la plataforma Amazon. De fet, aquest va ser el seu punt de partida en el món de la literatura; després de publicar aquesta història, Rubio es va convertir en un fenomen de masses en aquesta plataforma. Tal va ser el rebombori literari provocat per la cambrilenca, que l'editorial Penguin Random House va interessar-se per la seva feina, encarregant-li una trilogia que es va convertir ràpidament en un èxit de vendes. 

L'enamorament de dos personatges, aparentment oposats, és el pilar central d'aquest llibre. En aquesta ocasió, 'Tengo un whatsapp' es distancia de la història que s'explica a la trilogia d'Alexia. Un fet que segons Rubio, pot enganxar més al seu públic lector. De fet, segons l'escriptora, cada cop que escriu intenta fer coses diferents. La sorpresa i la intriga, més enllà del romanticisme, són dos dels punts preferits de Rubio a l'hora de crear diferents trames sentimentals. 

Malgrat fer referència a la plataforma de missatgeria ràpida Whatsapp, el llibre no compta amb missatges de text, sinó que es tracta del punt d'inici de la història entre els protagonistes. 

Un 2020 amb més sorpreses literàries

'Tengo un whatsapp' no serà l'única estrena literària de Rubio aquest 2020. Tot i que encara ha de mantenir la incògnita, Rubio ha confessat que aquest estiu publicarà una bilogia. Els pocs detalls que ha donat a conèixer sobre aquesta nova publicació tenen a veure amb el gènere: el romanticisme seguirà sent present a les noves línies que veuran la llum en uns mesos. 

Paraules clau:

Notícies relacionades