Back to top

L'essència de la Setmana Santa continua dempeus

Com és viu la Setmana Santa enmig d'una pandèmia mundial? Això és el que Canal Reus li ha preguntat aquest divendres al Prior de la capital del Baix Camp.
Prior de Reus

La crisi sanitària provocada pel coronavirus també s'ha emportat per endavant una de les festivitats per excel·lència del cristianisme: la Setmana Santa. Una sèrie d'esdeveniments i processons que a Reus aglutina, any rere any, milers de persones.

Aquest 2020, però això no serà possible. Així i tot, el Prior de Reus assegura que malgrat no poder traslladar la festivitat al carrer, la celebració continua dempeus.

El Prior aplaudeix la solidaritat ciutadana

La pandèmia també està despertant una major solidaritat entre la ciutadania. Un aspecte que el Prior aplaudeix i en destaca alguns exemples, com és el cas d'un cuiner que després de tancar el seu negoci s'ha ofert voluntari al menjador social. 

La Setmana Santa, a Canal Reus

El Prior també ha valorat molt positivament l'oportunitat que estan oferint les noves tecnologies per apropar l'església a la ciutadania.

En aquest sentit, ha destacat la retransmissió de les Tres Gràcies del 2019 que Canal Reus ha ofert aquest Divendres Sant, amb la voluntat de continuar traslladant els actes de Setmana Santa a totes les cases de la comarca.

Entrevista completa a Joan Antoni Cedó

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades