Back to top

L'Institut Pere Mata rep un ajut del pla de doctorats industrials

Juan Tortajada ha estat premiat amb un doctorat industrial per al desenvolupament de la seva tesi doctoral relacionada amb les malalties neuropsiquiàtriques i l’ADN mitocondrial.  

Juan Tortajada, resident de Psiquiatria (MIR) de 3er any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), ha estat premiat amb un doctorat industrial de la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament de la seva tesi doctoral relacionada amb les malalties neuropsiquiàtriques i l’ADN mitocondrial.  

Aquesta línia d’investigació ja ha format altres professionals del centre i ara aquest doctorat industrial permet fer un pas endavant en aquesta recerca mitjançant un conveni amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), fusionant així el coneixement entre l'àmbit empresarial (HUIPM) i la universitat.

El Pla de Doctorats Industrials està impulsat per la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb les universitats públiques i privades i els organismes de recerca, amb l’objectiu de contribuir a la competitivitat, la captació de talent i la internacionalització, mitjançant la formació de doctors i doctores per a les empreses dins de projectes competitius de R+D+I. El Pla es va posar en marxa en 2013 i des de llavors ha impulsat gairebé 700 projectes de recerca.

Paraules clau:

Notícies relacionades