Back to top

Llencen brossa davant la seu del PSC a Reus

Es tracta d'una acció que s'ha dut a terme aquest dilluns al vespre com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem. Han volgut criticar l’actitud del president del govern espanyol en la seva visita aquest dilluns a Barcelona.
PSC

Unes 200 persones s'han concentrat aquest dilluns al vespre davant la seu del PSC a Reus per dipositar-hi desenes de bosses de brossa. Es tracta d'una acció que s'ha decidit en assemblea oberta diumenge, en el marc de les mobilitzacions que s'estan organitzant des de la capital Baix Camp. 

Després de concentrar-se a la plaça del Mercadal, els manifestants van dirigir-se fins a la seu socialista, a la plaça del Castell. Allí, en un primer moment, es van dipositar desenes de bosses de brossa davant el portal de l'edifici on hi ha el partit, però en un moment donat, alguns dels concentrats van començar a llençar-les enlaire, amb la voluntat d'encertar al balcó de la formació política.

Una acció que va durar uns minuts, fins que un dels veïns de l'immoble, d'avançada edat, va recriminar-la als manifestants, recalcant que més enllà del partit, a l'edifici també hi viuen particulars. En aquell instant, el llançament d'escombraries va aturar-se i es va fer una mena de passadís per facilitar el pas.

Amb aquesta iniciativa, s'infringeix l'ordenança de civisme municipal, que castiga el fet que es deixi la brossa fora dels contenidors pertinents. 

Paraules clau:

Notícies relacionades