Back to top

Llum verda per la creació de l'empresa energètica municipal

L'Ajuntament de Reus ha aprovat la memòria de viabilitat de l'empresa energètica municipal per tal d'ampliar la capacitat de generació i abordar altres projectes en el camp de l'energia i la sostenibilitat.

L'Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial aquest divendres 19 de febrer en sessió plenària la memòria elaborada per la comissió d'estudi municipal per a l'exercici de l'activitat econòmica de comercialització d'energia elèctrica

La memòria del projecte energètic municipal

De la memòria se'n desprèn tant l'oportunitat i conveniència de l'exercici d'aquesta iniciativa econòmica com el desplegament de l'activitat més comercialitzadora i generadora de l'empresa.

Aquesta última tasca té l'objectiu de proporcionar energia més barata, poder optimitzar els resultats i disposar de recursos econòmics per ampliar la capacitat de generació i abordar altres projectes en el camp de l'energia i la sostenibilitat.

A més, a partir del quart any d'activitat d'aquesta futura empresa municipal, també és podran portar a terme altres projectes com estudis energètics a tercers, estudis per reducció de potències contractades, auditories energètiques, entre altres.

Un model energètic sostenible

En aquest sentit, l'empresa municipal pot ser un element arrossegador i sensibilitzador de la ciutadania i del teixit empresarial que avanci cap a la implantació de models energètics més sostenibles i propers al territori i es converteixi en una eina útil per accelerar el canvi de model energètic des de l'àmbit municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades