Back to top

L'oposició cambrilenca reclama més diàleg al govern

Després que el govern cambrilenc tragués pit ahir de la seva gestió en aquest primer any de mandat, l'oposició hi veu alguns peròs. Malgrat que entenen que la pandèmia ha pogut modificar els plans de l'equip de govern, els hi demanen més voluntat de diàleg de cara al futur.
cambrils

Un any després del pacte entre ERC, Junts per Cambrils i NMC, aquest dilluns l'equip de govern presumia d'entesa davant els periodistes.

Una escenificació que des de l'oposició es mira amb ulls crítics. El cap de l'oposició, Juan Carlos Romera de Ciutadans, apunta que els primers mesos del mandat han estat marcats pel continuïsme i la manca de lideratge, una tendència que assegura, ha impedit fer front a les necessitats reals de la ciutadania. Amb l'aparició de la covid-19 però, reconeixen que ha representat un canvi de paradigma. Per això, han estès la mà al govern, encara que apunten que ara més que mai s'hauria de renunciar a la compra del celler-cooperativa agrícola de Cambrils.

També ha buscat la complicitat del govern el Partit Popular, malgrat que asseguren que no han obtingut resposta davant la proposta d'un pacte econòmico-polític. Davant l'anunci de diversos projectes, els populars apunten que molts provenen d'anys anteriors i tenen poc de novedosos.

En el context de pandèmia, l'oposició coincideix en demanar més mà esquerra en la comunicació interna de l'ajuntament, així com també a l'hora de prendre decisions en accions de govern.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades