Back to top

Maika Barbero no és escollida per cantar a Eurovisió en una final plena de polèmica

Manel Navarro serà finalment qui representarà Espanya en la propera edició d’Eurovisió amb la cançó ‘Do it for your love’. El sabadellenc de 20 anys ha estat escollit pel jurat després d’haver empatat amb Mirela. Maika Barbero i el seu nou single ‘Momento crítico’ han quedat en quarta posició.
Maika Barbero Objetivo Eurovisión.

La reusenca Maika Barbero no serà la representant d’Espanya al festival d’Eurovisió d’aquest any. Així ho han decidit els vots del jurat i del públic en el programa ‘Objetivo Eurovisión’. La rockera, que va interpretar el seu nou single ‘Momento crítico’ ha quedat en quarta posició. Trencadora i sense pèls a la llengua, Barbero ha assegurat que, malgrat haver quedat fora del certament, ella “ja forma part d’Eurovisió d’aquest país, vulguin o no vulguin”.

El que cantarà a Kíev (Ucraïna) el proper 13 de maig és Manel Navarro. El sabadellenc de 20 anys ha empatat en vots del jurat i del públic amb Mirela, però finalment el jurat ha decidit que ell havia de ser el guanyador amb ‘Do it for your love’, una cançó en castellà i en anglès de la qual és coautor amb Antonio Rayo (‘Rayito’). El veredicte, però, no ha agradat gens a bona part dels que apostaven per Mirela, que ha començat a xiular Navarro. La resposta del cantant no ha estat pas exemplar: ha dedicat una botifarra al públic. La tensió ha escalat tan amunt després de la gala que fins i tot un dels integrants del jurat, Xavier Martínez, ha estat agredit pels fans de Mirela al ‘backstage’ del plató. A més, el fet que Martínez sigui amic de Navarro ha fet sospitar alguns eurofans que la decisió no hagi estat imparcial. Amb tanta polèmica, potser Barbero no veu tan malament haver quedat fora del festival.

Notícies relacionades