Back to top

Marea violeta a la 2ª cursa de les dones de Cambrils

Unes 300 dones han participat aquest diumenge a la Cursa de les dones de Cambrils amb motiu del 25N, dia contra la violència de gènere. Ani Murillo ha estat la primera classificada, amb un temps de 19 minuts i 19 segons.
Segona cursa de la dona de Cambrils

Ni el vent ni les baixes temperatures ho han impedit. Una marea violeta ha omplert aquest diumenge el passeig marítim de Cambrils en la celebració de la segona cursa de les dones. Moltes d'elles, corredores amateurs que corren per una bona causa.

La jornada s'ha celebrat en el marc del 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere i en aquest sentit, no li ha faltat el to reivindicatiu: abans del tret de sortida, lectura del manifest i minut de silenci per les més de 1000 víctimes de la violència de gènere comptabilitzades a l’estat espanyol des de l'any 2002. I com no podia ser d'altra manera, la cursa ha arrencat amb un contundent rebuig a la violència.

S'ha d'educar en la igualtat i sensibilitzar la ciutadania davant la inadmissible violència masclista. 

Caminar o córrer, amb fred i amb vent. Totes les formes han estat vàlides per una ocasió com aquesta: familiar, esportiva, i sobretot, reivindicativa. La guanyadora de la cursa ha estat Ani Murillo, amb un temps de 19 minuts i 19 segons. Avui, però, el reconeixement ha anat per totes elles. La jornada també ha comptat amb una caminada de 2 quilòmetres i mig i una Master Class de Zumba per a totes les assistents, tot a ritme del grup de Timbalers cambrilencs Cop de Cap.La guanyadora ha estat Ani Murillo

Notícies relacionades