Back to top

El territori s'uneix en la lluita feminista

Els actes previstos de cara al 25 de novembre, a Reus i a Tarragona
Esquerra independentista de Reus.

A partir d'aquest divendres i fins dilluns vinent, el territori es bolcarà per reivindicar el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les dones.

'Festa lila'

Les dones de l'esquerra independentista i entitats com l'Hora Violeta s'han unit per convocar diverses accions, tant a Reus com a Tarragona, que rebutgen les violències normalitzades contra les dones. Les activitats començaran aquest divendres amb la Festa Lila, a la plaça de la Farinera, a partir de les vuit del vespre.

Cap de setmana

Dissabte, a partir de les 12 del migdia, duran a terme una cercavila que sortirà del Casal Despertaferro i arribarà fins al mercat del Carrilet, on es farà un vermut, actualitzaran el mural i faran un taller de pancartes.

Els actes continuaran diumenge, amb una marxa de torxes unitària a Tarragona, a els set del vespre.

25-N

El dilluns 25 de novembre, dia internacional per l'eliminació de al violència vers les dones, la plaça del mercadal acollirà una exposició amb diferents casos de feminicidis. A les sis de la tarda de es durà a terme la manifestació unitària de rebuig des de la plaça de la Font de Tarragona i fins al palau de Justícia.

La CUP critica el futur Pla Local de Polítiques per a la Igualtat

Per la seva banda, des de la CUP de Reus han considerat que el Pla Local de Polítiques per la Igualtat que s'ha d'aprovar al pròxim ple, hi ha mancances. Lamenten que no inclogui un pla d'urbanisme que millori la il·luminació dels carrers.

Paraules clau:

Notícies relacionades