11:10 - 20 abril 2023
Gastromobil
Melós de corder amb cuscús de favetes | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquest melós de corder amb cuscús de favetes? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar aquest melós de corder amb cuscús de favetes, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga.
INGREDIENTS
- Cuscús
- Favetes
- Pastanaga
- Carabassó
- Corder
- Concentrat d'ossos del corder
- Sal
- Oli
- Menta
ELABORACIÓ
- Estofem les parts més nobles del corder, com el coll, el pit i els braons, amb verdures.
- Esmollem el corder estofat i li traiem els nervis i el greix, ens quedarem només amb la carn. Quan encara estigui calent, el posarem en un motllo, ho premsarem bé i ho deixem refredar a la nevera.
- Coem el cuscús.
- En una paella escalfem una mica d'oli i hi saltem el carabassó, la pastanaga i les faves.
- Trenquem unes quantes fulles de menta i les afegim al cuscús.
- Incorporem el cuscús amb les verdures i ho barregem bé.
- Rossegem el melós de corder en una paella amb una mica d'oli.
- Emplatem amb el cuscús al fons, el melós al damunt i ho guarnim amb la reducció que ens ha sobrat de l'estofat.