Back to top

Més de 200 participants al I Open Gaudí Golf Club-Ciutat de Reus

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el I Open Gaudí Golf Club-Ciutat de Reus, la primera competició d'aquesta nova etapa que va arrencar dijous passat amb la inauguració de les instal·lacions. Al torneig hi han participat més de 200 persones, 14 de les quals professionals d'alt nivell.

Des de divendres a la tarda, i durant tot el matí de dissabte, els participants del primer Open Gaudí Golf Club-Ciutat de Reus han pogut gaudir de les instal·lacions renovades de l'antic Club de Golf d'Aigüesverds.

En total han estat 220 inscrits, 14 d'ells professionals de primer nivell. Feia molts anys que el club reusenc no comptava amb la presència de destacats professionals del sector.

Primer torneig superat amb bona nota

Open Ciutat de Reus

Els nous propietaris volen recuperar l'esplendor del club d'èpoques passades, i de moment han fet treballs de remodelació i manteniment que han permès oferir als participants un camp en òptimes condicions. De fet, el torneig ha estat una manera de donar a conèixer als jugadors de golf un seguit de millores que no han decebut als assistents, que també han afirmat que "hi torna a haver ambient de club, cosa que feia molts anys que no es veia". Un cop acabat el torneig, el club a repartit entre els participats un total de 10 mil euros, tant en premis en metàl·lic pels primers classificats, com en material esportiu o experiències relacionades amb el club o l'esport que s'han sortejat entre els assistents.

"Hi torna a haver ambient de club"

Els responsables del club també tenen previst impulsar una escola infantil de golf per tal de promocionar aquesta disciplina esportiva. Tot plegat, amb l'objectiu de resituar l'equipament als nivells de competició i convertir-lo en un referent tant a la demarcació com a nivell de país.

Open Ciutat de Reus

Pel que fa a l'Open Ciutat de Reus-Gaudí Golf se celebrarà anualment i serà un dels tornejos estrella de les instal·lacions reusenques.

Paraules clau:

Notícies relacionades