Back to top

Més de 300 persones demanen més ginecòlegs a Cambrils

Al llarg d'aquest matí, el sindicat USITAC ha recollit 350 signatures. A partir d'aquí, traslladaran les firmes a la conselleria de salut, al Catsalut i a l'Ajuntament.
usitac

Deixar de treballar sota mínims. És el que demana el sindicat USITAC envers la secció de ginecologia de l'Hospital Lleuger de Cambrils. Segons els sindicalistes, actualment tan sols hi ha un únic facultatiu que visita dos cops per setmana i en ocasions, sense una auxiliar. Aquesta manca d'especialistes en ginecologia del centre hospitalari s'arrossega des del 2014. Per fer front a aquesta situació, s'ha iniciat una campanya de recollida de firmes que pretén remoure diferents administracions. El secretari general del sindicat, Josep Tutusaus, detalla que les signatures es traslladaran no només a la conselleria de salut, sinó també al consistori cambrilenc i al CatSalut. A la vegada, no descarta una nova acció com aquesta per aconseguir més suports.

Tal com apunten des del sindicat, s'espera arribar a les 500 firmes. Durant el matí d'aquest dijous, ja se n'han aconseguit 350. Paral·lelament, una de les altres reivindicacions d'USITAC es centrava en l'adquisició i posada en funcionament d'un nou ecògraf, una demanda que va ser acceptada al mes de desembre de l'any passat.

Notícies relacionades