Back to top

Un miler de persones a la Caminada Solidària del Taller Baix Camp

Un miler de persones han participat aquest cap de setmana a la Caminada Solidària del Taller Baix Camp. La jornada s'ha complementat amb altres activitats i un dinar popular, tot plegat per donar a conèixer la tasca de l'entitat i recaptar fons per construir una sala multisensorial.
Un miler de persones a la Caminada Solidària del Taller Baix Camp

És el tret de sortida de la Caminada Solidària del Taller Baix Camp, on més d'un miler de persones han recorregut els gairebé 9 quilòmetres de trajecte. A l'arribada, la festa no s'ha acabat. Dj's, una classe de Zumba o l'actuació dels Xiquets de Reus han donat la benvinguda als participants, tot plegat acompanyat de vermut i fideuada.

Meritxell Ribé ha participat en la caminada i explica que "hem considerat que era una bona unió això de caminar per una causa justa i per un equip que està fent molt bona feina i que per tant es mereixen el reconeixement i l'aportació voluntària de tothom".

Lídia Bonet ha afegit que "crec que és una manera de fer familia i passar un diumenge diferent i donar visibilitat a persones que es mereixen viure de la mateixa manera que ho fem nosaltres".

La caminada s'ha convertit en l'excusa perfecta per convertir aquest dia en una jornada festiva i solidària. La iniciativa ha recaptat fons per tal que l'entitat pugui construir una sala multisensorial per a persones amb discapacitat en un dels seus centres.

El Ricard Andreu és usuari del Taller Baix Camp i ha explicat que "hem fet una caminada i hem anat per varis camins. Ara estem fent el pica-pica i la fideuada i després farem molts sortejos".  

A través de la venda d'espelmes o el penal solidari, el taller Baix Camp també dona a conèixer la tasca que l'entitat du a terme des de fa anys en suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i converteix els mateixos usuaris en els protagonistes d'aquesta jornada.

Notícies relacionades