Back to top

Misteri i intriga a "Això ja ho he viscut", de Sergi Belbel

El teatre Fortuny ha recuperat aquest cap de setmana l'obra "Això ja ho he viscut", dirigida per Sergi Belbel. Una obra que s'hauria d'haver representat el passat mes de març, però que es va suspendre per la pandèmia.

La història passa al nord d'Anglaterra, als anys 30, en una petita pensió rural. Els personatges es veuen immersos en un ambient tens, incòmode, ple d'intrigues i misteris que es reforcen amb el fenomen del "déjà-vu", ja que un matrimoni i un professor viuen coses que ja tenen la sensació d'haver viscut. Tot plegat en presència del doctor Görtler, un físic alemany que intentarà canviar el destí dels personatges.

Un elenc de luxe

Sota la direcció de Sergi Belbel, sis actors de gran prestigi, Lluís Soler, Sílvia Bel, Míriam Alamany, Carles Martínez, Roc Esquius i Xavier Ruano, són els encarregats de portar a escena "Això ja ho he viscut", una obra que forma part de la "Trilogia del temps", escrita per J.B. Priestley
El públic celebra finalment poder veure la representació, que ja estava programada pel passat mes de març i es va cancel•lar per la pandèmia. Els assistents consideren que està bé prendre mesures per frenar el contagi del virus, però hi ha qui creu que les restriccions que ha viscut la cultura han estat excessives.
El teatre Fortuny ha acollit dos passis de la representació de Belbel, que es va estrenar l'any passat a Barcelona. 


kia

Paraules clau:

Notícies relacionades