Back to top

Neix un nou projecte futbolístic a Reus

La desaparició del Club de Futbol Reus està generant noves iniciatives a la capital del Baix Camp per tal de generar una entitat que substitueixi el club centenari. Després de les propostes dels aficionats, ara és un empresari del territori qui vol donar un nou impuls al futbol de la ciutat.

El llegat del Reus continuarà present a la capital del Baix Camp. L'empresari Lluís Llauradó està impulsant un projecte per recuperar el futbol de nivell a la ciutat, un nou club que s'anomenaria Club de Futbol Reus. En una entrevista al Cercle Central, Llauradó explica que va estar en contacte amb l'administrador concursal per recuperar la Societat Anònima Esportiva, però que era inviable.

L'entitat compta amb la presència de Carles Reixach fill, que és el que pautarà el funcionament futbolístic del club. El projecte també engloba un centre de tecnificació esportiva i un primer equip femení. L'equip masculí disputaria la Quarta Catalana, tot i que buscarà l'opció de fusionar-se amb algun equip de categoria superior per competir la temporada vinent.

lluís llauradó

El Barça continua lligat amb el futbol reusenc, ja que segons Llauradó, la candidatura d'Emili Rousaud té el compromís de fer créixer el nou Club de Futbol Reus, sempre que guanyi les eleccions o formi part de la pròxima junta blaugrana.

Paraules clau:

Notícies relacionades