Back to top

Nova mobilització dels treballadors de la brossa de Reus

Un centenar de persones s'han concentrat a la plaça del Prim per protestar contra el nou contracte del servei de recollida de les escombraries.

Ja ho va avançar Canal Reus la setmana passada i aquest dimarts s'ha confirmat. Els treballadors de la recollida de les escombraries de Reus no volen que les seves reivindicacions quedin en un calaix i plantegen diverses mobilitzacions al llarg de les properes setmanes per fer-se sentir.

Estan en contra de com s'ha redactat el plec de clàusules que ha acabat amb un canvi de l'empresa que té l'adjudicació i també amb una rebaixa del pressupost inicialment previst. De fet, els treballadors temen que aquests diners de menys que cobrarà Valoriza, la nova adjudicatària, repercuteixi en els seus salaris o fins i tot pugui comportar acomiadaments. 

Una vetlla a la plaça del Prim

Aquest dimarts, un centenar de persones, totes elles amb espelmes, s'han concentrat silenciosament a la plaça del Prim per protestar contra com s'ha gestionat el nou contracte. Ho han fet amb bosses de les escombraries amb un missatge contundent adreçat a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, que consideren el màxim responsable de la situació que albiren perjudicarà també la neteja de la ciutat en els pròxims mesos. 

A la manifestació també s'hi han pogut veure responsables de grups a l'oposició, com Andreu Martín, el portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus. Els empleats ja han anunciat que es tornaran a manifestar aquest dijous.

Paraules clau:

Notícies relacionades