Back to top

Onolfo vol aturar els partits de lliga

Mentre no s'aclareixi en quina categoria jugarà el CF Reus, els advocats de Clifton Onolfo volen paralitzar els partits de Segona divisió, Segona B i Tercera. L'actuació però s'està retardant a causa del període de vacances dels jutjats.
Onolfo vol aturar els partits de lliga

Segons ha publicat el mitjà Reus Digital, els advocats de Cifton Onolfo volen paralitzar els campionats de lliga de segona divisió, segon B i tercera fins que no s'aclareixi en quina categoria jugarà el club la propera temporada. A tot plegat, se li suma que el mes d'agost es considera inhàbil per als processos judicials, un fet que retarda les accions dels lletrats del nord-americà. És per això que el club ha sol·licitat també que es declari com a urgent la seva petició per tal que els jutges permetin donar una resposta judicial al més aviat possible.

Més enllà de la part burocràtica, l'equip roig-i-negre ja ha dut a terme sessions d'entrenament al camp de la Floresta sota la direcció de Ramón Calderé. El conjunt també ha jugat un amistós amb l'Espanya La Canonja, una primera victòria per als reusencs.

Paraules clau:

Notícies relacionades