Back to top

El Palau s'ha convertit en un fortí gairebé inexpugnable durant el 2020

Els de Jordi Garcia només han encaixat dues derrotes a casa en tot el 2020. A més a més, al pavelló ganxet també han destapat el seu costat més golejador, arribant a la desena de gols en més d'una ocasió.

Només tres equips han estat capaços de puntuar al Palau d'Esports durant el 2020. El Club Patí Calafell i el Lleida Llista es van emportar els tres punts, mentre que el CE Noia Freixenet va arrancar un empat del pavelló reusenc. Tots els partits restants han estat victòries del Reus Deportiu Miró.

Els de Jordi Garcia han marcat un mínim de tres gols a cada duel disputat a la Bombonera, destapant el seu vessant més golejador especialment aquesta temporada. En dues ocasions s'ha arribat a la desena de gols: contra el CP Taradell i el CH Mataró.

àlex Rodríguez des del punt de penal

Pluja de gols

Àlex Rodríguez és el roig-i-negre que ha anotat més al Palau el 2020, amb 16 gols; seguit del killer Raül Marín amb 12 i Marc Julià amb 11. En total, els ganxets han anotat 61 gols en 11 partits, una mitjana de 5,5 gols per duel. 

La capacitat golejadora dels de Jordi Garcia s'ha vist multiplicada amb l'arribada de Raül Marín: en sis partits disputats aquesta temporada al Palau, els reusencs han marcat 42 gols, mentre que el curs passat en van jugar cinc i van celebrar 19 dianes.

reus deportiu

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

Els registres també milloren en defensa

Pel que fa a la defensa, el Reus ha encaixat 30 gols, 2,7 de mitjana per partit. El bon estat de forma de Càndid Ballart també es nota a les estadístiques: el mur reusenc ha encaixat 13 gols en sis partits, mentre que la temporada passada en va rebre 15 en cinc.

D'aquesta manera, el Reus Deportiu Miró ha tancat el 2020 amb un balanç de vuit victòries, un empat i dues derrotes al Palau d'Esports, fent del pavelló ganxet un fortí gairebé inexpugnable.

Paraules clau:

Notícies relacionades