De passeig pel Palau d’Esports

Tercer test per al Reus Deportiu que suma un tres de tres en victòries aquesta pretemporada (7-4). Els roig-i-negres han tancat el partit a la primera meitat amb un 6 a 2 al marcador. La segona part, ha estat un tràmit.
Imatge de l'encontre entre el Reus Deportiu i el Sant Cugat

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

La primera meitat del partit ha començat sense un clar dominador i amb un constant d'anades i vingudes per part de tots dos equips. La primera ocasió del partit ha estat de Marc Julià després d'una jugada individual que ha aturat el porter visitant. Àlex Rodríguez al minut 6 ha intentat sorprendre amb un xut llunyà, sense sort. Un minut més tard, el 27 del Reus no ha pogut aprofitar un penal, ja que la pilota s'ha estavellat al pal.

A la tercera va la vençuda. Gran jugada acrobàtica la de l'ex del Voltregà que, de vaselina, ha posat l'1 a 0 al marcador. Al minut 9, Jan Escala ha aprofitat un contracop per anotar el segon de la nit (2-0). El Sant Cugat ha escurçat diferències amb un altre contracop que ha finalitzat Yepes (2-1). La reacció dels reusencs ha arribat de nou amb Rodríguez. El de Sant Hipòlit ha enviat una altra bola al pal després d'una jugada molt elaborada. Martínez a punt ha estat d'empatar el partit amb una gran canonada que ha aturat Càndid. A falta de 7 minuts l'ex porter del Reus, Toda, ha regalat a Carballeira el 3 a 1 amb una jugada molt desafortunada del porter visitant.

Al 21, una gran jugada col•lectiva dels del Vallès Occidental ha permès als visitants reduir de nou amb el 3 a 2. Ja abans d'enfilar el túnel de vestidors, César Carballeira ha perforat la porteria de Toda amb un xut marca de la casa (4-2). Salvat s’ha sumat amb dos gols per arribar al descans amb una bona renda (6-2).

Ja a la represa i amb el partit sentenciat, Àlex Rodríguez ha aconseguit el seu doblet particular amb el 7 a 2 al minut 28. Al 32, Yepes de penal ha superat Matilla per aconseguir el tercer dels blanc-i- negres (7-3). La connexió Yepes-Pau ha donat una nova alegria als visitants quan aquest últim ha fet el 7 a 4. A falta de 8 minuts pel final de l’encontre, els del Baix Camp han gaudit d'una directa per la desena falta. L'encarregat de tirar-la, Marc Julià, no ha estat encertat en la finalització. Qui tampoc ho ha estat és Pau, que també ha errat la directa. Cristian, a punt de finalitzar l'encontre, l'ha tinguda des del punt de penal, però el porter visitant ha estat brillant sota pals i amb el 7 a 4 s'ha arribat a la fi de l’encontre.

Victòria descafeïnada dels homes de Jordi Garcia que tan sols els hi ha calgut una part per guanyar el matx. El proper compromís serà de Lliga Catalana, el proper divendres, davant el Club Patí Vic, a Osona.