Un penal de Ramon Folch dona la victòria al Reus

El migcampista ha aprofitat la pena màxima per fer el primer i únic gol del duel. Amb el triomf a Girona (0-1), el Reus suma la segona victòria de la temporada lluny de casa.

El Reus tanca la primera volta del curs 2023-2024 amb una victòria fora de casa i situant-se novament en zona de play-off d'ascens a la Segona Federació. Els de Marc Carrasco han sumat el triomf en la visita al difícil camp del Girona B, equip jove amb molt de talent i jugadors que han debutat amb el primer equip.

Després d'una primera part amb més arribades roigs-i-negres que locals, no ha estat fins a la represa que els ganxets han marcat. Pol Benito ha provocat un penal que Ramon Folch ha enviat al fons de la xarxa amb un xut potent i centrat que ha donat els tres punts als reusencs (0-1). En els últims minuts, els locals s'han aproximat amb més perill a la porteria d'Alejandro Verdejo, però el marcador no s'ha mogut i el Reus ha guanyat.

En zona de play-off

Una victòria important també per les baixes dels roigs-i-negres: Ricardo Vaz, Ian Martínez, Cesc Martínez, Jordi Oribe, Hugo Moreno i Iu Pentinat no han pogut jugar o bé per lesió o per sanció. Triomf que situa el Reus en zona de play-off amb 27 punts. La pròxima setmana, els ganxets tornaran a terres gironines per enfrontar-se a l'Escala.