Piano piano

El CF Reus empata (0-0) contra l'Osasuna en un duel travat i amb poques ocasions de gol. Els roig-i-negres es mantenen invictes a l'Estadi Municipal i sumen un altre punt a la competició.
reus osasuna

De mica en mica s'omple la pica. Aquesta és la filosofia del CF Reus. Un punt és millor que res i sinó es pot guanyar millor empatar. El conjunt d'Aritz López Garai suma un nou punt a la competició i continua imbatible, en lliga, a l'Estadi Municipal. El camp roig-i-negre ha estat testimoni del desplegament d'una senyera gegant i del debut de Dejan Lekic. Un encontre on Xavi Bartolo ha estat l'encarregat de dirigir la banqueta reusenca a causa de la sanció de dos partits de Garai.

En els minuts inicials, el conjunt navarrès ha sortit millor que el CF Reus i ha disposat del domini de la pilota i d'algunes accions de perill. Els roig-i-negres s'han anat refent poc a poc, sempre sortint amb la pilota jugada des del darrere. D'aquesta voluntat, el conjunt de la capital del Baix Camp ha patit alguns errors i ha perdut diverses pilotes. Malgrat això, a mesura que han avançat els minuts els reusencs han millorat en el seu joc.

L'Osasuna ha avisat ben aviat. Al minut 2' Quique ha provat una rematada de cap a la sortida del córner. Una acció que ha repetit en el tram final de la primera part. Per part del CF Reus, el jugador més destacat ha estat Fran Carbia. El menut davanter ha protagonitzat diverses ocasions de perill. Al 28' l'extrem ha penetrat dins l'àrea petita de l'Osasuna i la defensa visitant ha acabat rebutjant l'acció. Deu minuts més tard, Carbia ha tingut l'acció més clara de l'encontre. Després d'una gran jugada col·lectiva, el davanter ha recollit la pilota des de l'extrem de l'àrea, s'ha desfet d'un defensa i sol davant del porter ha xutat al centre. Bones sensacions del Reus davant tot un Osasuna, un equip històric del futbol estatal.

A la represa, el CF Reus s'ha anat diluint i els visitant han anat guanyant terreny de joc. El conjunt navarrès ha buscat amb insistència les bandes i ha generat molt perill a través dels córners. Sense tenir grans ocasions de perill, la sensació de la segona part era que l'Osasuna podia acabar marcant. Olmo ha estat decisiu evitant una rematada enverinada de Xisco. Els roig-i-negres han estat pràcticament desapareguts en el segon temps. Querol, Cámara i Lekic han entrat per donar un aire fresc a l'equip però no han significat un gran canvi.

CF Reus i Osasuna han acabat empatant i repartint-se un punt per a cada u. Els roig-i-negres ocupen, provisionalment, la tretzena posició amb 7 punts. El proper partit de l'equip d'Aritz López Garai serà diumenge 1 d'octubre a les 20:00 hores davant del Sevilla Atlético.

La fitxa del partit

CF Reus: Badia, Menéndez, Olmo, Atienza, Miramón, Juan Domínguez, Tito, Ledes, Carbia (Querol 69'), Vaz (Cámara 82') i Máyor (Lekic 76')

CA Osasuna: Herrera, Oier, Mérida, Quique, Torres (De las Cuevas 84'), Clerc, Xisco, Lillo, Mateo (Coris 71'), Aridane, Lucas Torró

Targetes grogues

Pels visitants Mérida (47'), Lillo (58') i Torres (62')

Incidències

Matx disputat a l'Estadi Municipal corresponent a la jornada 6 de Segona Divisió amb la presència de 3.572 espectadors, uns 350 corresponents a seguidors visitants