Back to top

El pregó i la tronada donen el tret de sortida de la Festa Major de Cambrils 2020

Aquest divendres a partir de les 20.30h es dona el tret de sortida a la Festa Major de la Mare de Déu del Camí 2020. Al llarg de tot el cap de setmana, les mascaretes, la distància de seguretat i l'aforament limitat compartiran protagonisme amb els elements festius de Cambrils.

Tot i que la Fira del Disc va ser l'esdeveniment que va obrir les portes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí 2020, no serà fins aquest divendres en què es doni per inaugurada oficialment.

Com ja és tradició, el pregó per part de les entitats festives de Cambrils serà l'encarregat de donar el tret de sortida a una festa major ben atípica, que no ha cancel·lat cap dels seus actes tot i les recents restriccions sanitàries.A continuació, la tronada. Això sí mascareta, distància de seguretat i un aforament limitat a 500 persones seran els grans requisits.

Dissabte, dia d'exposicions i visites guiades, com la Ruta dels espais de la Guerra Civil seran els plats principals. I diumenge, dia de música. Dos concerts de petit format per a tots els públics, amb les actuacions de Judit Nedderman i de Ferran Palau ficaran el punt final a un cap de setmana de festa major ben atípic, però que no acaba aquí. Perquè espectacles de música, teatre i foc ompliran la graella del 7 al 8 de setembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades